3.5.14

KERETA SEWA SABAH 0138505540 KAAMATAN 2014

Salam to all our customer.. Happy kaamatan festival. Welcome to Sabah . 

Pada musim Kaamatan ini penduduk di Sabah khasnya suku kaum kadazan/dusun bersiap sedia menyambut perayaan ini. Kalau yang beragama islam kita merayakan Hari raya aidilfitri dan aidiladha bagi mereka ini adalah perayaan utama mereka . Pelanggan-pelanggan kami dari kalangan kadazan/dusun yang bekerja di Semenanjung Malaysia biasanya akan pulang ke Sabah di Musim perayaan ni .          Biasanya  mereka akan menyewa kereta dalam tempoh yang lama sebab sekali sahaja mereka memperolehi cuti yang panjang. .. Sudah tentulah kami memberi harga dan pakej-pakej istimewa untuk pelanggan yang menyewa dalam tempoh yang panjang ini.

Nasihat kami dari bahagian pengurusan harap-harap semua pelanggan berhati-hati di jalan raya sebab musim ini biasanya banyak acara-acara atau keramaian yang mengadakan minum-minum bahasa mereka biasanya lebih di kenali sebagai MOGINUM jadi ada yang terlebih minum tu akan mabuk dan ini tidak di nasihatkan memandu kenderaan sekiranya kepala pening-pening.. :) . Tapi kami percaya pelanggan tetap kami semuanya baik-baik belaka dan tidak memandu kenderaan dalam keadaan pening-pening.
    Kami dari bahagian pengurusan mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat menyambut hari kaamatan kepada suku kaum kadazan / Dusun di harapkan di musim ini hindarilah dari aktiviti tidak sihat dan semoga berbahagia di sisi keluarga akhir sekali berhati-hati di jalan raya...semoga semua selamat hendaknya... :)
1 comments:

Cantik website. Kami pengusaha kereta sewa di shah alam. Sila lah lawati website kami. Datang shah alam sila call kami.

http://www.sewakeretashahalam.com/

Thank you.

Post a Comment


 

Kereta Sewa Sabah Call/Sms +60138505540 Kereta Sewa Kota Kinabalu Murah | Copyright © 2011
Designed by Gaja Emas | Picture by Wanpagu
Template by Wildlife Explorer Platform