9.10.14

Kereta Sewa Sabah- 0138505540

Selamat bertemu kembali di kereta sewa sabah kota kinabalu. Pusat operasi kami seperti biasanya tertumpu di Airport terminal 1 Mas Airport dan terminal 2 Air Asia


Sekarang ni musim hujan hari-hari hujan cuaca memang sejuk lah apalagi di kundasang ranau di kaki gunung kinabalu memang menggigil kesejukan di area sana. Untuk pelanggan-pelanggan kami di nasihatkan membawa baju sejuk dan sekiranya ada kanak-kanak kecil bawalah persediaan ubat-ubatan kadang musim begini kanak-kanak senang di jangkiti demam. Paling penting bawakan juga baju tebal supaya tak terasa sangat kesejukan persekitaran. 

Ada sesetengah tempat di Kota Kinabalu banjir di sebabkan hujan tak henti-henti turun dinasihatkan agar pelanggan berhati-hati selalu di mana nak letak kereta dan jalan-jalan di hadapan anda sekiranya mengalami kesesakan yang terlalu lama kemungkinan besar kawasan tersebut mengalami banjir dan cepat-cepatlah mengambil inisiatif lain untuk mengambil jalan lain supaya tak terperangkap dalam banjir. Memandulah dengan berkhemah masa begini memang tak dapatlah nak laju-laju sangat. Terima kasih kami ucapkan atas kerjasama anda semua.
0 comments:

Post a Comment


 

Kereta Sewa Sabah Call/Sms +60138505540 Kereta Sewa Kota Kinabalu Murah | Copyright © 2011
Designed by Gaja Emas | Picture by Wanpagu
Template by Wildlife Explorer Platform