15.10.14

Kereta sewa sabah- 0138505540


Kereta sewa sabah,kereta sewa sabah murah,kereta sewa sabah kk ,kereta sewa kk,kereta sewa sabah termurah,kereta sewa kota kinabalu airport,sabah car rental,car rental sabah,car rental kk,kk rent a car,kota kinabalu rent a car,sabah rent a car, perkhidmatan kereta sewa di kota kinabalu,sabah

    Berkunjunng ke Sabah merupakan pengalaman manis yang tidak dapat di lupakan begitulah sering kali kata-kata yang terkeluar dari para pelanggan kami mana tidaknya ada banyak sekali tempat peranginan yang terdapat di Sabah yang dapat mereka kunjungi. Selamat datang kami ucapakan semoga percutian anda membawa kebahagian kepada keluarga anda.

Bagi mereka yang pertama kali ke Sabah kami ada menawarkan pelbagai kereta sewa pandu sendiri yang beroperasi khasnya di lapangan terbang kota kinabalu Sabah iaitu terminal 1 Mas Airport dan terminal 2 Air Asia.Antara kereta yang sangat laris dan budget seperti Saga baru flx auto dan myvi ini dua kereta budget yang menjadi kesukaan ramai para pelanggan kami.

Di Samping itu juga kami juga ada menyediakan pakej-pakej pelancongan yang menarik untuk para pelanggan kami sila call kami di hotline kami 0138505540.

0 comments:

Post a Comment


 

Kereta Sewa Sabah Call/Sms +60138505540 Kereta Sewa Kota Kinabalu Murah | Copyright © 2011
Designed by Gaja Emas | Picture by Wanpagu
Template by Wildlife Explorer Platform